Άναψαν τα αίματα στο Ναύπλιο
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 31 Αυγούστου στο Ναύπλιο, στη διασταύρωση των οδών Σπάρτης και Αιγίου, λίγο μετά τις 19:30.
Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις νεαροί συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με την κατάσταση να εκτροχιάζεται και να οδηγείται σε άγριο ξυλοδαρμό.
Οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τον ξυλοδαρμό ως ιδιαίτερα σκληρό, με φόβο για τη ζωή των νεαρών, ενώ αναφέρεται ότι ένας από αυτούς χρησιμοποίησε αιχμηρό αντικείμενο.
Οι τρομοκρατημένοι περίοικοι, που παρακολούθησαν το περιστατικό, ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία για να εμποδίσουν περαιτέρω επεισόδια.
Σύντομα στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, περιλαμβανομένων της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ., που συνέλαβαν τους εμπλεκόμενους και τους προσήγαγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας.
Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση, ενώ οι αιτίες του επεισοδίου παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστες.