ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

«Άνοιγμα» Μάκαρη στον πατριωτικό χώρο;

Συναντήσεις και υποψηφιότητα που θα συζητηθεί…

Ο προεκλογικός αγώνας στον Δήμο Ναυπλιέων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο Κώστας Μάκαρης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ετοιμάζεται να ανοιχθεί στον πατριωτικό και εθνικιστικό χώρο.
Όπως μαθαίνουμε, ο υποψήφιος Δήμαρχος έχει έρθει σε επαφή με γνωστό εκπρόσωπο του συγκεκριμένου χώρου, με σκοπό να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιό του.
Μάλιστα, έχουν προηγηθεί, αυτές τις ημέρες, συναντήσεις πατριωτών και εθνικιστών στη Μιδέα και έχουν αποφασίσει να στηρίξουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Ανδρέα Ουλή, εφόσον αποφασίσει ο ίδιος να είναι υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη του κ. Μάκαρη.
Οι δύο άνδρες, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, βρίσκονται σε συζητήσεις και η πιθανότητα να αποφασίσουν να συνεργαστούν στις εκλογές είναι μεγάλη. Εάν τελικά συμφωνήσουν, θα το ανακοινώσουν σύντομα, ίσως και τις προσεχείς ημέρες.
Ο Ανδρέας Ουλής έχει μαζί του έναν μεγάλο πυρήνα ανθρώπων που αναμένεται να τον στηρίξουν στον προεκλογικό του αγώνα, καθώς ως γνωστόν, έχει διατελέσει επί σειρά ετών Γραμματέας της Τοπικής της Χρυσής Αυγής στην Αργολίδα, με στενούς φιλικούς δεσμούς με την ηγεσία της και έχει συμμετάσχει ως υποψήφιος σε προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις.
Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση Ουλή είναι ότι παρά την ενεργή του ενασχόληση στα κοινά με το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου και την ξεκάθαρη εθνικιστική του ταυτότητα, έχει καταφέρει με την παρουσία του να είναι συμπαθής και σε άλλους πολιτικούς χώρους, ίσως επειδή ποτέ δεν συμμετείχε σε έκνομες ενέργειες, δεν προκάλεσε την τοπική κοινωνία και επί ημερών του δεν σημειώθηκαν ακρότητες και επεισόδια στο νομό.
Ήρεμων τόνων ο ίδιος, άσκησε γενικά μια ριζοσπαστική πολιτική, στήριξε τους υγειονομικούς κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, πήρε ξεκάθαρη στάση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και είναι από τους λίγους που έχει καταφέρει στην πολιτική του διαδρομή να μην έχει «εχθρούς».
Χωρίς φυσικά να τον υποστηρίζουμε και εννοείται χωρίς να παίρνουμε θέση, οφείλουμε να το αναφέρουμε. Δύσκολα βρίσκεις κάποιον με τέτοιο «βιογραφικό» που να έχει φίλους και σε άλλους πολιτικούς χώρους.
Όπως μαθαίνουμε, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων, προερχόμενοι από τον συγκεκριμένο χώρο, που θα στηρίξουν την υποψηφιότητα Ουλή, εφόσον ανακοινωθεί και ίσως ο κ. Μάκαρης αυτό να έχει δει και να επιθυμεί και ο ίδιος να προχωρήσει σε μια συνεργασία που θα συζητηθεί.
Αν προκαλέσει αντιδράσεις ή αν γίνει αποδεκτή από όλους, αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, όμως το γεγονός ότι υπάρχει πατριωτικός πυρήνας που επιδιώκει να εκπροσωπηθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, αυτό μπορούμε να το πούμε με σιγουριά.
Εμείς πάντως, ξανατονίζουμε ότι δεν παίρνουμε θέση, παρά μόνο μεταφέρουμε τα γεγονότα.
Θα επιβεβαιωθούμε; Θα δείξει…
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;