• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΡΓΟΛΙΔΑ
  • «Άνοιξε! Από τη ΔΕΗ είμαστε»: Απατεώνες έβαλαν στο μάτι άνδρα στο Ναύπλιο αλλά το πλήρωσαν ακριβά!

«Άνοιξε! Από τη ΔΕΗ είμαστε»: Απατεώνες έβαλαν στο μάτι άνδρα στο Ναύπλιο αλλά το πλήρωσαν ακριβά!

Απατεώνες στο Ναύπλιο παρίσταναν υπαλλήλους της ΔΕΗ

Συνελήφθη ένας 23χρονος και αναζητείται ο συνεργός του
Το Σάββατο 9 Αυγούστου 2025, στο Ναύπλιο, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων συνέλαβαν έναν 23χρονο άνδρα, ο οποίος μαζί με άγνωστο συνεργό του επιχείρησε να εξαπατήσει συμπολίτη του.
Οι δράστες, παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ, προσπάθησαν να αποσπάσουν κοσμήματα και χρήματα, όμως η απόπειρα ματαιώθηκε, καθώς έγιναν αντιληπτοί εγκαίρως από το θύμα.

Είχε προηγηθεί παρόμοια απάτη
Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε ότι οι ίδιοι δράστες, μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα, στις 6 Αυγούστου 2025, είχαν διαπράξει ακόμη μία απάτη με την ίδια μεθοδολογία, αυτή τη φορά σε βάρος γυναίκας στο Ναύπλιο, καταφέρνοντας να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Κατάσχεση πειστηρίων
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ως μέσο για την τέλεση των αξιόποινων πράξεων.
Αστυνομικά Νέα

Online χρήστες: 245

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ !

#Top News

#Αυτά που... παίζουν!