Άξια! Η Παναγιώτα Καπετάνου από το Άργος κέρδισε 3 χρυσά σε Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών
Τελευταία ενημέρωση:
24/05/2023
Τελευταία ενημέρωση:
24/05/2023
Το 2ο Γυμνάσιο Άργους συγχαίρει την μαθήτρια του Παναγιώτα Καπετάνου της Γ΄ τάξης για τη διάκριση της με 3 χρυσά μετάλλια στο 6ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών!!
Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου διεξήχθη το 6ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στο Κλειστό Γυμναστήριο κοιλάδα Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες, στο οποίο η μαθήτρια την πρώτη μέρα αποκόμισε 2 χρυσά μετάλλια και την δεύτερη μέρα κέρδισε άλλο 1 χρυσό στις πολεμικές τέχνες!
Οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής συγχαίρουν τη μαθήτρια τους και της εύχονται καλή σταδιοδρομία στο λύκειο και κάθε επιτυχία στις πολεμικές τέχνες που τόσο αγαπά!!
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.