ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Άξιοι! Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές στη Νέα Κίο

Το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου, πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες βραβεύσεις των αριστούχων μαθητών που αποφοίτησαν την προηγούμενη χρονιά από το Γυμνάσιο Νέας Κίου.
Επίσης έγιναν και οι βραβεύσεις των αριστούχων αποφοίτων Λυκείου (με καταγωγή από τη Νέα Κίο) που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα ιδρύματα και κέρδισαν το τμήμα της κληρονομιάς Βορίδη που αντιστοιχεί σε κάθε έναν από αυτούς ως βοήθημα για τις σπουδές τους.

Τα βραβεία επέδωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ενώ παρευβρέθηκαν εκτός από τους μαθητές και τους γονείς, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Θεομάνας Νέας Κίου π. Δ. Γάτσιος, ο Αντιδήμαρχος Δ. Κρίγγος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης, ο Αντιδήμαρχος Γ. Αθανασόπουλος, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Β. Πολύδωρας, η πολιτευτής της Ν.Δ. Σ. Τάνταρου Κρίγγου, κα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;