Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Άργος | Η Βίκυ Φλέσσα θα μιλήσει για την ιστορία της ελληνικής γλώσσας στον Δαναό

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Συλλόγου Αργείων ο Δαναός», η δημοσιογράφος και φιλόλογος Βίκυ Φλέσσα θα πραγματευτεί το θέμα: « Η Ελληνική Γλώσσα, μία δεσποινίς ..40 αιώνων!»
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση.
Βιογραφικό:
H κα Βίκυ Φλέσσα είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Φιλολογικό Τμήμα, Κλασική Κατεύθυνση), καθώς και της Νομικής Σχολής Αθηνών.
Έχει εργαστεί 33 χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.
Η εκπομπή της «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» στην ΕΡΤ, είναι η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην ελληνική τηλεόραση και συμπληρώνοντας το 2022 τον 21ο χρόνο παρουσίας της, έχει φιλοξενήσει εξέχουσες προσωπικότητες της Επιστήμης, της Τέχνης, της Θεολογίας και της Φιλοσοφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Με τον Καθηγητή Γλωσσολογίας κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη το τελευταίο διάστημα επιμελούνται και παρουσιάζουν την γλωσσική εκπομπή «Σε προσκυνώ, γλώσσα», στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, της Διεθνούς Αμνηστίας, της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας και της Ενώσεως Σμυρναίων.
ΔΕΙΤΕ:  Κρεοπωλείο στο Ναύπλιο άρπαξε πρόστιμο 2 χιλιάρικα! Δείτε για ποιο λόγο...

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!