ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άργος: Η μεγαλειώδης παρέλαση & η μάχη της εξέδρας!

Μεγάλες στιγμές έζησε το Άργος την 28η Οκτωβρίου με την εντυπωσιακή από κάθε πλευρά παρέλαση.

Το Argolida Planet αναφέρθηκε σ’ αυτή σε προηγούμενη ανάρτηση.
Όλα λειτούργησαν στην εντέλεια. Όλα; Ε, όχι ακριβώς, για να κυριολεκτούμε. Υπήρξε και ένα… φάλτσο.  Και δεν ήταν στην ευθύνη και στις δυνατότητες του Δήμου να το ελέγξει και να το αποτρέψει… Όμως, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο.
Αλγεινή εντύπωση, λοιπόν, έκανε η προσπάθεια πολλών «εξωθεσμικών» να καταλάβουν μια θέση στην εξέδρα των επισήμων, για τον δικό του λόγο ο καθένας. Και να πει κανείς πως ήταν άσχημος ο καιρός και ανέβηκαν για να προφυλαχθούν; Ούτε λόγος. Να τους δουν θέλανε, να φανούν κι αυτοί!
Όπως το αποδεικνύει, άλλωστε, και η πανοραμική φωτογραφία, οι εξέδρες των επισήμων, για τον φόβο του κορωνοϊού, ήσαν πολύ μεγαλύτερες από τις άλλες φορές, για να τηρούνται οι σωστές υγειονομικά αποστάσεις. Αλλά, όπως φαίνεται, κάποιους δεν τους ενδιέφερε τίποτα μπροστά στην δική τους αμφισβητούμενη προβολή και όρμησαν να στριμωχτούν, πατείς με πατώ σε, κάτω από τα στέγαστρα! Δόθηκε, κυριολεκτικά, μεγάλη μάχη για μια θέση στην εξέδρα!
Την ώρα που η πόλη όλη παλλόταν μέσα σε μια συγκινητική γενική έξαρση πατριωτισμού, κάποιοι είχαν μοναδική τους έννοια να επιδείξουν το σαρκίο τους  και να «πουλήσουν μούρη» στο πόπολο! Λίγη ντροπή να υπήρχε. Τι νόμιζαν, δηλαδή, πως αν βρίσκονταν κι αυτοί στις εξέδρες θα τους θυμούνταν και θα τους ψήφιζαν οι μαθητές, όταν και αφού αποκτήσουν εκλογικά δικαιώματα; Αιδώς Αργείοι!
Ένας καμποχωρίτης

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!