ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Άργος | Η φωνή απόγνωσης για τον αγνοούμενο πατέρα…

Στην κάμερα του «Τούνελ» μίλησε ο μοναχογιός του αγνοούμενου Χρήστου Καριοφύλλα που έχει πάρει τη ζωή στα χέρια του και αναζητά τις απαντήσεις για την τύχη του πατέρα του.
Μέσα σε πέντε χρόνια, έφυγαν από τη ζωή ο παππούς του που τον υπεραγαπούσε και τον φρόντιζε, η μητέρα του και μετά εξαφανίστηκε ο πατέρας του.
«Ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα», λέει ο 22χρονος Φώτης Καριοφύλλας, ο οποίος φέρνει στη μνήμη του την τελευταία φορά που είδε τον πατέρα του.
«Μου έλεγε ότι με αγαπούσε και ότι δεν θα με άφηνε ποτέ».
Ο Φώτης ζει με την εικόνα της πόρτας που ανοίγει και μπαίνει μέσα ζωντανός ο πατέρας του. Αυτό του δίνει ελπίδα και θέληση, όπως τονίζει στο «Τούνελ».
Η μητέρα του αγνοούμενου και γιαγιά του Φώτη εξηγεί ότι ζει όλα αυτά τα χρόνια με την αγωνία και την ελπίδα.
Μέσα στον δικό της πόνο για την εξαφάνιση του γιου της αλλά και την χαμό του συζύγου και της νύφης της, έχει δώσει όλο της το είναι στην ανατροφή του εγγονού της που χαρακτηρίζει «χάρισμα Θεού».
«Είναι το στήριγμά μου η γιαγιά μου. Αν δεν ήταν αυτή ίσως να βρισκόμουν σε κάποιο ίδρυμα», λέει ο γιος του αγνοούμενου Χρήστου ξεφυλλίζοντας τα φωτογραφικά άλμπουμ των γονιών του.
Η Βασιλική Καριοφύλλα στηρίζοντας τον εγγονό της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει τι συνέβη στον Χρήστο να μην φοβηθεί και να μιλήσει για να τελειώσει αυτό το μαρτύριο που κρατά χρόνια.
Πηγή
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;