ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άργος: Με έξοδα του Δήμου θα πάνε πενθήμερη εκδρομή οι μαθητές

Ο Δήμος θα καλύψει τα έξοδα των πενθήμερων εκδρομών

Μία ευχάριστη συνάντηση μέσα στο δύσκολο πρόγραμμα του είχε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος.
Μαθητές της 3ης Λυκείου των σχολείων του Δήμου και Πρόεδροι των 15μελων Συμβουλίων τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του για να συζητήσουν μαζί του για το θέμα της πενθήμερης εκδρομής.
Ο Δήμαρχος τους εξήγησε ότι τα προηγούμενα χρόνια, η συνδρομή του Δήμου γινόταν μέσα από το Νομικό Πρόσωπο της ΚΕΔΑΜ , το οποίο από 01/01/2024 καταργήθηκε – μεταξύ πολλών άλλων νομικών προσώπων- σε όλη την Ελλάδα.
Τους ανακοίνωσε ότι παρά τις δυσκολίες, εξαιτίας της έλλειψης οικονομικού προϋπολογισμού, που όφειλε να είχε καταρτίσει και να είχε ψηφίσει η προηγούμενη δημοτική αρχή, εν τούτοις βρέθηκε τρόπος χρηματοδότησης για την φετινή χρονιά.

Παράλληλα, τους ενημέρωσε πως η επίσκεψη τους στη Θεσσαλονίκη θα έχει και εκπαιδευτική χροιά καθώς οι μαθητές και οι μαθήτριες θα επισκεφθούν το Μουσείο Ύδρευσης και το Διυλιστήριο Νερού στη Σίνδο στα πλαίσια της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των μαθητών, σε συνεργασία με την ΕΥΑΘ.
Σε φιλικό κλίμα και με διάθεση ειλικρινούς ενημέρωσης κύλησε η συζήτηση, η οποία έκλεισε με χαμόγελα ικανοποίησης των εκπροσώπων των παιδιών.
ΔΕΙΤΕ:  Ολοκληρώθηκαν τα έργα ανάπλασης στη Θερμησία

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!