Εκτεταμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, κατά την οποία αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου συνέλαβαν έναν 54χρονο για καλλιέργεια κάνναβης.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διεξήχθη με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχαν φτάσει σε ύψος έως και 3,4 μέτρα. Τα φυτά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν από τις αρχές, ενώ ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις αστυνομικές αρχές για περαιτέρω ανάκριση.

Ο 54χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και ενδέχεται να αντιμετωπίσει σοβαρές ποινικές κυρώσεις. Το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν άλλοι εμπλεκόμενοι ή αν η καλλιέργεια προοριζόταν για εμπορική διακίνηση. Οι αρχές υπογραμμίζουν τη δέσμευσή τους για τη διασφάλιση της νομιμότητας και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Αστυνομικά Νέα:
- Συλλήψεις στην Αργολίδα για απόπειρα ανθρωποκτονίας
- Έψαχναν τον ληστή στο Ναύπλιο και τελικά τον βρήκαν 450 χιλιόμετρα πιο πέρα!
- Βούταγε μέχρι που τον βούτηξαν! 18χρονος κλέφτης στο Κρανίδι βρήκε άσχημο μπελά
- Ναύπλιο: Το βίντεο του έφερε μπελάδες! Ήθελε να κάνει τον… κάμεραμαν και τελικά το πλήρωσε ακριβά
- Τι να μας κάνουν μόνο 9 άτομα; Στέλνουν αστυνομικούς στην Αργολίδα και πάλι όμως δεν είναι αρκετοί…
- Φορέστε κράνος! Στην Αργολίδα γράφουν παντού και το πρόστιμο τσούζει… Καλό και το μαλλί αλλά πρώτη η ζωή!












































