Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έδεσαν» τους βασικούς υπόπτους οι αρχές

Στην τελική ευθεία

Η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μπαίνει επιτέλους στην τελική ευθεία της. Το τοπίο ξεκαθάρισε πλήρως μετά τη συνέντευξη της ψυχολόγου της κοπέλας στο «Πρώτο Θέμα»:

«Οι ψυχολόγοι βλέπουν πίσω από τα χαμόγελα και καταλαβαίνουν τι είναι ψεύτικο ή αληθινό. Η Καρολάιν δεν είχε κανένα πρόβλημα, το λέω μετά πλήρους βεβαιότητας. Δεν είχε κανένα θέμα στις σχέσεις με τον άντρα της. Ο Μπάμπης βιώνει το δράμα του με μεγάλη αξιοπρέπεια. Οι άνθρωποι στην κοινωνία μας δικάζουν και ασελγούν στις ανθρώπινες ψυχές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης.

Τα σόσιαλ μίντια γίνονται όπλα στα χέρια ανθρώπων με νοσηρή ψυχοσύνθεση που διαπομπεύουν ανθρώπους. Με τον Μπάμπη έχουμε συνεχή επικοινωνία γιατί έχει να ξεπεράσει πολλά πράγματα. Κατ’ αρχάς τον διασυρμό στα σόσιαλ μίντια, δεν τον αφήνουν να πενθήσει. Εχει το τραύμα που έχει βιώσει. Μου έχει μιλήσει δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, είναι στοιχεία που έχει η αστυνομία. Μου έχει περιγράψει τι έγινε. Δεν θα ήθελα να πω άλλα».

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες σε δέκα σκληρούς κακοποιούς, αρκετοί εκ των οποίων έχουν ήδη εκτίσει ποινές κάθειρξης για άλλες υποθέσεις. Πρόκειται για πρόσωπα που ταιριάζουν με την περιγραφή που έδωσε ο πιλότος και με το σκίτσο του «κοντού» που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Μεταξύ των δέκα υπόπτων, περιλαμβάνονται Έλληνες, αλλά και αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για άγριες ληστείες με πρόκληση σωματικών βλαβών, όχι όμως με ανθρωποκτονία.

Κάποιοι από αυτούς είχαν αρνηθεί να δώσουν DNA στους αστυνομικούς – κάτι που τους το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία, αλλά σήμερα δεν ισχύει. Οι αρχές θεωρούν ότι η λύση του γρίφου κρύβεται σε κάποιον εκ των 10 και εντείνουν τις έρευνες τους για να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Οι πληροφορίες από τους αστυνομικούς κύκλους αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις. Οι αξιωματικοί θεωρούν ότι οι βασικοί ύποπτοι έχουν «δεθεί» και ότι η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία της.

Πηγή