Ιστορική βραδιά για την Κορωνίδα Κοιλάδας που γιόρτασε το πρωτάθλημα και την άνοδο!

Ολόκληρη γιορτή στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιουλίου στο γήπεδο της Κοιλάδας, με τους παίκτες της Κορωνίδας να σηκώνουν το πρωτάθλημα, τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν και να ανάβουν καπνογόνα και τους διοικούντες μαζί με το τεχνικό τιμ να αισθάνονται ικανοποιημένοι για την επιτυχημένη χρονιά.

Μια χρονιά που βρήκε την Κορωνίδα νταμπλούχο Αργολίδας και έτοιμη να ανέβει επίπεδο, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Την κούπα του πρωταθλητή σήκωσε στον αέρα ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Μέγας, ενώ η φιέστα είχε ξεκινήσει με αγώνα επίδειξης των ακαδημιών.

Στην απονομή του πρωταθλήματος ήταν παρόντες οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης και Αναστάσιος Γανώσης. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Σιδέρης έδωσε το τρόπαιο στον Παναγιώτη Μέγα, σε μια συγκινητική στιγμή, στην οποία η νύχτα έγινε μέρα από καπνογόνα και βαρελότα και όλο το γήπεδο να γιορτάζει.

Την ιστορική εκδήλωση διοργάνωσε η ΕΠΣ Αργολίδας μαζί με την Κορωνίδα και ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Στη συνέχεια οι φίλαθλοι πανηγύρισαν αυτή τη σπουδαία χρονιά στην κεντρική πλατεία του χωριού.

































