Έκλεισαν καλούς παίκτες στην Κοιλάδα – Επιστρέφουν για να βοηθήσουν

Τρεις νέες μεταγραφές

Όπως σας ενημερώσαμε την Κυριακή, η Κορωνίδα ετοιμαζόταν να ανακοινώσει νέους παίκτες. Έτσι και έγινε, καθώς αυτή την εβδομάδα έγιναν γνωστές τρεις νέες μεταγραφές.
Στην Κοιλάδα επέστρεψαν μετά από μια σεζόν στην Ένωση Έρμιονίδας ο 25χρονος επιθετικός Αργύρης Οψιμούλης και ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Οψιμούλης.
Παίκτης της ομάδας είναι ξανά ο Παντελής Σαμαράς. Ο 30χρονος αριστερός φουλ μπακ έχει αγωνιστεί τη διετία 2019-2021 στην Κορωνίδα και έχει κατακτήσει νταμπλ το 2020, ενώ έχει περάσει και από Παναιτωλικό, Ένωση Ερμιονίδας και Παλαιοχώρα. 
Τέλος, όπως έχουμε ξαναγράψει, η Κοιλάδα έχει ενισχυθεί στην επίθεση με τον 28χρονο έμπειρο επιθετικό Γρηγόρη Ταραντίλη, που έρχεται μετά από καλή σεζόν στον Αργοναύτη Νέας Κίου, στην οποία σημείωσε 11 τέρματα.
Μέχρι στιγμής, στην Κοιλάδα έχουν ανανεώσει ο προπονητής Γιώργος Κολιατσόπουλος, ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωαννίδης, ο 28χρονος δεξιός μπακ Φάνης Παπασταύρου, ο 20χρονος μεσοαμυντικός Βασίλης Ελένης, ο 22χρονος αριστερός πλάγιος Κώστας Μπάζος, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Ανδριανός Αλεξανδρής, ο 30χρονος αριστερός πλάγιος Γιάννης Γιαννακόπουλος, ο 31χρονος αμυντικός Διονύσης Μπασιμακόπουλος, ο 33χρονος μέσος Παναγιώτης Μέγας, ο 35χρονος τερματοφύλακας Αργύρης Αλευράς, ο 16χρονος Λευτέρης Τόκας, ο 17χρονος Αλέξανδρος Αποστόλου και ο 15χρονος Χρήστος Μπέτας. Οι τρεις τελευταίοι αποτελούν επένδυση για την ομάδα και αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες.
Η έναρξη της προετοιμασίας για τη φετινή σεζόν θα γίνει τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Κοιλάδας, όπου θα πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος αγιασμός.