ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Έκλεισε το μεγάλο deal. Ο Θανάσης Στάικος υπέγραψε στον Ajax της Ηπείρου!

Xρέη βοηθού του Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα ανέλαβε ο Θανάσης Στάικος, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (16/6).

Ο 40χρονος προπονητής έχει δουλέψει ως πρώτος τεχνικός σε Παναρκαδικό και Ένωση Ερμιονίδας στην Αργολίδα, δηλώνοντας ότι νιώθει μεγάλη τιμή που τον εμπιστεύθηκαν οι Ηπειρώτες.

Αναλυτικά: «Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Θανάση Στάικο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή από σήμερα. Ο κ. Στάικος έχει εργαστεί στο παρελθόν ως πρώτος προπονητής στον Παναρκαδικό και την Ένωση Ερμιονίδας».

Μετά τη συμφωνία της συνεργασίας ο κ. Στάικος δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είναι μεγάλη μου τιμή να ανήκω στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ. Μεταξά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρωθούν οι στόχοι του συλλόγου».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;