ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έκοψαν βασιλόπιτα στον Δήμο Ερμιονίδας (Pics)

Πραγματοποιήθηκε χτες, Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ερμιονίδας και της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ερμιονίδας στο Κρανίδι.
Η καθιερωμένη τελετή ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιερατικό Επίτροπο Κρανιδίου, π. Χριστοφόρο Καραββία και ακολούθησε η κοπή της πίτας και οι χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, κ. Γεώργιο Φασιλή.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης και σε κλίμα συγκίνησης επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε παλιούς Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την πολυετή προσφορά τους στον χώρο της Εκπαίδευσης στα Σχολεία του Δήμου Ερμιονίδας.
Τους Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βράβευσε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος.
Τους Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης βράβευσε ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, κ. Δημήτριος Σίδερης.
Τιμήθηκαν επίσης, οι επιτυχόντες μαθητές του ΕΠΑΛ και ΓΕΛ Κρανιδίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, κ. Γεώργιος Φασιλής, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης, Γεώργιος Πιτσάς, Δαμιανός Κουτούβαλης, Ιωάννης Τσαμαδός, η κα Ελένη Βλάσση – Δημαράκη, η κα Βίκυ Πραχαλιά και η κα Μαρία Στάπα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Αναστάσιος Γανώσης, ο Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, κ. Ιωάννης Μαργέτας, ο Επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης, κ. Αναστάσιος Λάμπρου, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ερμιονίδας, καθώς και πλήθος δημοτών.
Την Παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκαν η κα Χρυσούλα Τσιτσίρκου και η κα Άννα – Μαρία Λαμπίρη.
Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσια κεράσματα από τον Δήμο Ερμιονίδας και τις ανταλλαγές ευχών για μια Καλή και Ελπιδοφόρα Νέα Χρονιά!

 

ΔΕΙΤΕ:  Πένθος στον Δήμο Ναυπλιέων
ΔΕΙΤΕ:  Συνάντηση για την ασφάλεια των πολιτών στο Ναύπλιο

  

ΔΕΙΤΕ:  «Έδεσαν» 18χρονο στο Άργος για χασίς

 

   

   

                    

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!