ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: “Παγώνει” η χώρα μέχρι την Τετάρτη

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία

Θα διατηρηθεί ο πολύ κρύος καιρός με ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο μέχρι και την Τετάρτη, ενώ η επιδείνωση αφορά την ένταση των χιονοπτώσεων στην ανατολική χώρα την Τρίτη στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα ηπειρωτικά.
Οι χιονοπτώσεις την Τρίτη αν και κατά διαστήματα θα είναι πυκνές θα εκδηλώνονται σε λίγο μεγαλύτερα υψόμετρα από τα αντίστοιχα σημερινά.
Αναλυτικά:
Την Κυριακή και τη Δευτέρα οι χιονοπτώσεις θα είναι ασθενούς μέχρι μετρίας εντάσεως στη Θεσσαλία τη Στερεά την Εύβοια την ανατολική και Κεντρική Πελοπόννησο στα ορεινά -ημιορεινά καθώς ακόμη και σε χαμηλό υψόμετρο , ενώ θα χιονίσει τοπικά έντονα στα ορεινά-ημιορεινά της Κρήτης.
Την Τρίτη οι χιονοπτώσεις βαθμιαία θα ενταθούν από τις προ μεσημβρινές ώρες στη Στερεά την Εύβοια τη Θεσσαλία τις Σποράδες, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως την Χαλκιδική) καθώς επίσης την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και την Κρήτη σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές πιθανόν όμως και σε χαμηλότερο υψόμετρο.
Από το μεσημέρι μέχρι και τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν παράλληλα και τοπικά ισχυρές βροχές στα παραθαλάσσια των παραπάνω περιοχών, καθώς επίσης στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Το βράδυ στα βορειοανατολικά τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Την Τετάρτη οι χιονοπτώσεις θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά την Εύβοια και στην Κρήτη με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;