ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Κούγιας αναλαμβάνει τον Κωστούρο

Η ανακοίνωση του ποινικολόγου

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, δέχτηκε το αίτημα του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, να αναλάβει την υπόθεση η οποία προκάλεσε σάλο στα ειδησεογραφικά πρακτορεία τις τελευταίες ημέρες, κατά την οποία, ο νυν δήμαρχος Ναυπλίου πετούσε επί σειρά ημερών περιττώματα και ακαθαρσίες στο σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου και πρώην δικηγόρου και επιστήθιου φίλου του.
Η ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια για τον δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο, ο οποίος πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στο σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου.
«Με επεσκέφθη ο απόλυτα επιτυχημένος δήμαρχος Ναύπλιου κ. Δημήτριος Κωστούρος μαζί με τον αντιδήμαρχο κύριο Λυκομήτρο και μου ανέθεσαν τη νομική αντιμετώπιση των όσων καταγγέλθηκαν από τον υποψήφιο δήμαρχο και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου εις βάρος του κυρίου δήμαρχου και τα οποία με μια έντιμη, ευθεία και ειλικρινή πολιτική στάση μού ζήτησε, αφού προηγουμένως εγώ του ανέλυσα ποιο είναι το νομικό καθεστώς, να διερευνήσω με τις δικές μου δυνατότητες τις συμπεριφορές τόσο του κου υποψήφιου δημάρχου και δυστυχώς και μέχρι σήμερα δικηγόρου του και επί δεκαετίες προσωπικού του φίλου, άλλα και τις συμπεριφορές των συνεργατών του κου υποψήφιου δημάρχου και να αποφανθώ εάν αυτές οι συμπεριφορές πληρούν την αντικειμενική υπόσταση εγκλημάτων και ιδίως του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφημίσεως αλλά και της διαπράξεως του αδικήματος της απιστίας δικηγόρου από τον κο υποψήφιο δήμαρχο και ακόμα και μέχρι τώρα δικηγόρο του κυρίου Κωστούρου.
Ο κ. δήμαρχος μού έκανε γνωστό ότι προ ολίγων χρόνων, όταν ο υποψήφιος δήμαρχος ήταν νομικός σύμβουλος του δήμου και από δική του συμπεριφορά ευρέθησαν κατηγορούμενοι τόσο ο κ. δήμαρχος όσο και μέλη του ΔΣ Ναυπλίου, ο τότε δικηγόρος τους, εργατολόγος και τώρα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρης Βερβεσός, τους συνέστησε να στραφούν ποινικά εναντίον του τώρα υποψήφιου δημάρχου και τώρα καταγγέλλοντα τον κύριο Κωστούρο για τη διάπραξη από αυτόν του αδικήματος της απιστίας, αλλά με προσωπική του απόφαση λόγω της αδελφικής σχέσεως, την οποία είχε με τον σημερινό πολίτικο αντίπαλό του δεν προέβη σε καμιά καταγγελία, η οποία θα έθετε σε κίνδυνο ακόμα και την επαγγελματική ύπαρξη του τότε δικηγόρου του δήμου, προσωπικού δικηγόρου του κου Κωστούρου και της οικογένειάς του αλλά τώρα πολιτικό του αντίπαλο.»

.

Διαβάστε ακόμη: Θα πάρουν τον Κωστούρο σηκωτό με Χειροπέδες!!! …αν πλησιάσει το σπίτι του Ορφανού στα 200 μέτρα
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!