ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έμειναν άφωνοι: Το αίτημα του Φουρθιώτη στις φυλακές που κανείς δεν πίστευε ότι θα ζητούσε

Στροφή για τον γνωστό παρουσιαστή.

Την πρώτη μέρα ήταν η άρνηση. Ο Μένιος Φουρθιώτης σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ ζητούσε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για λόγους υγείας, ήθελε συγκεκριμένο φαγητό επειδή έκανε ειδική διατροφή λόγω διατροφικής διαταραχής και γενικώς δεν τον σήκωνε ο τόπος.

Όσο οι μέρες περνούν, όμως, και ο τηλεπαρουσιαστής συνειδητοποιεί ότι τα περιθώρια στενεύουν και τρόπος να βγει άμεσα δεν υπάρχει, τόσο αρχίζει να αλλάζει η συμπεριφορά του.

Έτσι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Φουρθιώτης όχι μόνο έχει αφήσει πίσω το υπεροπτικό του ύφος, αλλά ζήτησε και κάτι που κανείς δεν θα πίστευε πριν από λίγες μέρες ότι θα ζητούσε. Πιο συγκεκριμένα έκανε αίτηση για να μπει στα μεροκάματα των φυλακών.

Υπό νορμάλ συνθήκες ένα τέτοιο αίτημα δεν θα συνιστούσε έκπληξη καθώς συνυπολογίζεται στα υπέρ του κρατούμενου, όμως η όλη στάση του Φουρθιώτη εντός φυλακών δεν έδειχνε ένα άτομο που θα μπορούσε να προχωρήσει σε ένα τέτοιο αίτημα.

Τα πράγματα άλλαξαν λοιπόν και πλέον αναμένεται η αποδοχή του αιτήματος και το να γίνει γνωστό ποιο μεροκάματο και ποιος ρόλος θα του ανατεθεί.

Οι Αρχές, περιμένουν τις επόμενες νομικές κινήσεις του Φουρθιώτη, αφού αναμένεται να προστεθούν κι άλλα στοιχεία στην δικογραφία. Σε ό,τι αφορά τους άλλους 2 συγκατηγορούμενους του, ο ένας έχει μεταφερθεί στις φυλακές της Λάρισας και ο άλλος στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Πηγή

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!