ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Έμειναν με την όρεξη! Κανένας υποψήφιος Δήμαρχος με «χρίσμα» από τη Ν.Δ. στην Αργολίδα

Ναι μεν το ήθελαν, αλλά…

Το περιβόητο «χρίσμα» από τη Νέα Δημοκρατία επιδίωκαν εδώ και καιρό να πάρουν υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Αργολίδα, όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο.
Μάλιστα, ορισμένοι διέδιδαν ότι θα το πάρουν σίγουρα, ίσως γιατί έτσι ήθελαν να πιστεύουν ή απλά ήθελαν να φτιάξουν “κλίμα”, όμως η πρόσφατη επίσκεψη του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλου Μαρινάκη τους έκοψε τα φτερά!
Ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι η γαλάζια παράταξη δεν σκοπεύει να δώσει «χρίσμα» σε κανέναν και όπως μαθαίνουμε, δεν ακούστηκε ωραία στα αυτιά κάποιων, που ζώντας στον κόσμο τους, πρόβαραν από τώρα το κοστούμι του Δημάρχου.
Άλλωστε, είχαμε και συγκεκριμένη περίπτωση ατόμου που δεν πρόλαβε να ανακοινώσει επίσημα την πρόθεσή του (και δεν σκοπεύει να το κάνει), παρά μόνο όταν το θυμόταν, επιδιδόταν σε στείρα αντιπολίτευση και ακραίους χαρακτηρισμούς εις βάρος επιτυχημένου και λαοφιλούς Δημάρχου.
Βρείτε εσείς σε ποιον αναφερόμαστε, εύκολο είναι!
Καλύτερα πάντως για τον ίδιο, καθώς γλίτωσε από σίγουρο πολιτικό Βατερλώ. Τυχερός είναι, απλά δεν το ξέρει…!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;