Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας: Ολοκληρώθηκε η Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι της Ε.Σ.Λ.Α.

Tην Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 ολοκληρώθηκε η Έκθεση Βιβλίου 2021 του Ναυπλίου και η παρουσία μας σε αυτήν. Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Λ.Α απευθύνει θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Ναυπλιέων, τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και την Πρόεδρό τον κ. Μαρία Ράλλη, για την στήριξη που μας παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια και την υποδειγματική συνεργασία μας.

ΔΕΙΤΕ:  Ο SNIK αγόρασε Rolex στο Ναύπλιο και έγινε χαμός από δεκάδες fans! (Video)

Απευθύνει επίσης θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους που στήριξαν τη λειτουργία τον περιπτέρου μας και την γενικότερη παρουσία της Ε.Σ.Λ.Α. στην διοργάνωση αυτή, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα γενικότερα προβλήματα της περιόδου. Τέλος, ευχαριστεί την κ. Νίκη Μαρίνη για την στήριξη της λειτουργίας τον περιπτέρου, κάτι που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο έχοντας δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης και συναντiληψης για τη λειτουργία αυτή.

ΔΕΙΤΕ:  Καταγγελία: «Μου επιτέθηκαν 20 αδέσποτα σκυλιά στην Δαλαμανάρα - Ποια είναι η ευθύνη του Δήμου;»

Με τη συμμετοχή μας στην Έκθεση και γενικότερα με τις δράσεις μας το 2021, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τον πλούτο και τον δυναμισμό των δημιουργών της Αργολίδας στα Γράμματα και τις Τέχνες. Ακόμη και για εκείνες/εκείνους που δεν μπόρεσαν να καταθέσουν κάποια αντίτυπα στο περίπτερο, υπήρξε και θα συνεχίσει να υπάρχει μια θέση στην Ένωση.

ΔΕΙΤΕ:  Ερμιόνη: Το στεργιανό «νησί» της Αργολίδας που κλέβει τις εντυπώσεις

Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε περισσότερο οργανωμένα και συστηματικά επιμένοντας στις βασικές αρχές που πρέπει να διέπουν μια ένωση δημιουργών τον πολιτισμού, τον σεβασμό της προσωπικότητας, την ελευθερία της έκφρασης, την ευγένεια, την αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξη τον πνευματικού έργου.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Λ.Α.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!