ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Έξι νέα απορριμματοφόρα και ένα πλυντήριο κάδων στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών διακηρύσσει ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια έξι απορριμματοφόρων και ενός πλυντηρίου κάδων για τις ανάγκες του Δήμου συνολικής εκτιμώμενης αξίας 1.403.640,00€

Φορέας χρηματοδότησης της σύμβασης είναι ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, θα βαρύνει δε τις σχετικές πιστώσεις Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021 του Δήμου ποσού 1.403.640,00€

Ο ανάδοχος υποχρεούται να παραδώσει τα προς προμήθεια είδη συνολικά εντός διαστήματος πέντε (5) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Η παράδοση των έξι (6) απορριμματοφόρων οχημάτων και του πλυντηρίου κάδων θα γίνει εφάπαξ ή τμηματικά στις αποθήκες του Δήμου Άργους- Μυκηνών επί της Ε.Ο. Άργους – Νέας Κίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, σύμφωνα με το άρθρο 2.2 της διακήρυξης.

– Η ημέρα έναρξης υποβολής προσφορών είναι η 28/06/2021 ημέρα Δευτέρα, και ώρα έναρξης η 10:00 π.μ..

– Η ημέρα λήξης υποβολής προσφορών είναι η 30/07/2021 ημέρα Παρασκευή, και ώρα λήξης η 15:00:00μ.μ..

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα σχετικά αρχεία

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;