ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Έρχονται ηλεκτροκίνητα αστικά λεωφορεία σε Αργολίδα, Μεσσηνία και Κορινθία


Την δρομολόγηση ηλεκτροκίνητων, αστικών λεωφορείων για Κόρινθο, Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους, σχεδιάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αυτό αποκάλυψε, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας σε εκδήλωση, περιβαλλοντικού περιεχομένου, στο Λουτράκι.
‘Οπως είπε, σε συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών – αλλά και τα κατά τόπους ΚΤΕΛ – συνολικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προβλέπεται η πιο πάνω δράση, να υλοποιηθεί και σε άλλες περιοχές.
Ανέφερε την Αργολίδα (Ναύπλιο, Άργος, Νέα Κίος) και την Μεσσηνία (Καλαμάτα, Μεσσήνη, Θουρία).

Στην ίδια, εκδήλωση, ο Παναγιώτης Νίκας, μίλησε και για την κατασκευή του περιβαλλοντικού πάρκου της Κορινθίας.
Επίσης, στάθηκε και στον πεζόδρομο του Ισθμού της Κορίνθου.
Ο πεζόδρομος, θα είναι παράλληλος της διώρυγας, απ’ την πλευρά της Πελοποννήσου (στο 1,4 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός του).

Ο περιφερειάρχης, στάθηκε και στην προώθηση της επαναλειτουργίας του σιδηροδρόμου (Κόρινθος – Άργος – Ναύπλιο), η οποία περνά και απ’ τη Νεμέα.
Τέλος, ο περιφερειάρχης, μίλησε και για την αναγκαιότητα δημιουργίας δικτύων πεζοπορικών μονοπατιών στα Γεράνια Όρη.

Στην εκδήλωση του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκος Ταγαράς, καθώς και ο γενικός γραμματέας του Χωρικού Σχεδιασμού και του Αστικού Περιβάλλοντος, στο αρμόδιο Υπουργείο, Ευθύμιος Μπακογιάννης.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;