Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Έσβησε η φωτιά στο Κρανίδι – «Ήταν εμπρησμός…»

Έσβησε η φωτιά στο Κρανίδι

Μιλώντας στο newsit.gr ο Δήμαρχος Ερμιονίδας είπε πως έσβησε η φωτιά, αλλά η μέρα είναι χειρότερη από την άποψη
«Σήμερα είναι καλύτερη η μέρα. Έσβησε η φωτιά αλλά χειρότερη από την άποψη ότι βλέπεις το μαύρο, καμένο την καταστροφή» λέει ο Γιάννης Γεωργόπουλος.
Προσθέτει πως «δεν είναι μεγάλης έκτασης οι ζημιές σε σχέση με την φωτιά που ήταν πολύ μεγάλη και πολύ επικίνδυνη γιατί ήταν πολύ κοντά στα κτίρια του ξενοδοχείου. Αν έφευγε από εκεί θα μπορούσε να πάει σε σπίτια»
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο «στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου οι ζημιές είναι μικρές και διορθώσιμες. Δηλαδή μπορεί σε 10 μέρες να το φτιάξουν και να το λειτουργήσουν. Αυτό το ξενοδοχείο είναι γεμάτο από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο, είναι βίλες και σπιτάκια. Κάποια από αυτά καήκαν περιφερειακά. Και κάηκε το πράσινο γύρω από την μονάδα. Ευτυχώς έγινε πολύ σωστά η εκκένωση του ξενοδοχείου».

Πώς ξεκίνησε η φωτιά
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Γεωργόπουλος, νωρίτερα, η φωτιά ξεκίνησε από το ξενοδοχείο. Όχι από τις κύριες εγκαταστάσεις, αλλά από τον περιβάλλοντα χώρο.
Ο ίδιος έκανε λόγο για εμπρησμό. Συγκεκριμένα, είπε πως όταν ξέσπασε η μεγάλη φωτιά, ξέσπασαν και δύο φωτιές μέσα στο Κρανίδι, με χρονική απόσταση μιας ώρας.
Αυτό, όπως είπε, είναι κάτι πολύ περίεργο και κατά τη γνώμη του οφείλεται σε εμπρηστική ενέργεια, καθώς μόνο τυχαίο δεν είναι.
Οι φωτιές αυτές εκδηλώθηκαν σε οικόπεδα, τα οποία δεν είχαν καθαριστεί όπως έπρεπε.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!