Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Έσκασε η «βόμβα» Τατούλη: Ανακοινώθηκε ο Φίλιππος Πλατής

Για πρώτη φορά ρίχνεται στη μάχη των εκλογών!

Το μεσημέρι σας ενημερώσαμε για την υποψηφιότητα «βόμβα» που ετοιμαζόταν να ανακοινώσει εντός της ημέρας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Πλέον, αυτή «έσκασε» και ακούει στο όνομα Φίλιππος Πλατής.
Ο 35χρονος επιχειρηματίας από το Άργος, γιος του πρώην Δημάρχου Άργους Δημήτρη Πλατή, αποφάσισε να ριχτεί για πρώτη φορά στη μάχη των εκλογών και θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Αργολίδα.
Ο Φίλιππος, γνωστός, δραστήριος και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον Πέτρο Τατούλη που ετοιμάζει δυνατό ψηφοδέλτιο στο νομό και υπολογίζει πολύ στη νέα γενιά.
Άλλωστε, την εκπροσωπεί επάξια ο Φίλιππος, που με τον χαρακτήρα, την επιστημονική του κατάρτιση και την θέλησή του για προσφορά, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε αυτή την προεκλογική περίοδο.
Ακολουθούν οι δηλώσεις των κ.κ. Τατούλη και Πλατή.
Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τον δραστήριο ενεργό πολίτη Φίλιππο Πλατή στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Αργολίδας. Ο Φίλιππος είναι γιος του αγαπητού μου φίλου Δημητρίου Πλατή, πρώην Δημάρχου Άργους και είναι ένας εξαίρετος νέος που μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο του. Γεννήθηκε το 1988, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Άργος. Αποφοίτησε με άριστα από το 1ο Λύκειο Άργους. Έχει εμπειρία σε πολλές θέσεις ευθύνης, καθώς είναι υπεύθυνος εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων και ασφαλιστικού γραφείου με έδρα το Αργος. Επίσης είναι ιδιοκτήτης τουριστικής επιχείρησης (camping) που δραστηριοποιείται στο Παράλιο Άστρος. Είναι απόφοιτος του τμήματος των Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πολυτεχνείου Πάτρας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στον τομέα της Πληροφορικής. Έχει ακόμα υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις του στρατού στο τμήμα των αλεξιπτωτιστών και ομιλεί άριστα τα αγγλικά. Ο Φίλιππος θα προσφέρει πολλά στην παράταξή μας με τις επικοινωνιακές του δεξιότητες και το ομαδικό του πνεύμα. Με την ένταξη του Φίλιππου στη «Νέα Πελοπόννησο» η παράταξη ανοίγει δρόμους σε νέα στελέχη με ισχυρή θέληση για το αύριο του τόπου μας!»
Φίλιππος Πλατής: «Με μεγάλη ικανοποίηση αποδέχτηκα την πρόσκληση του Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω μαζί του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε Αργολίδας. Ο Πέτρος Τατούλης είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την αναπτυξιακή προοπτική της Πελοποννήσου. Που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο αύριο για τους ανθρώπους της ηλικίας μου. Που μπορεί να δώσει στην Πελοπόννησο τη χαμένη της αίγλη. Θα προσπαθήσω για ένα καλύτερο αύριο για τους Αργολιδείς, αλλά και όλους τους Πελοποννήσιους. Με μία ανεξάρτητη παράταξη χωρίς χρώματα και διαχωρισμούς. Για μια «Νέα, ισχυρή και ανεξάρτητη Πελοπόννησο».
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!