ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έσκασε σαν βόμβα: Γνωστό ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από 3 χρόνια (Pics)

Αυτό το ζευγάρι απασχόλησε ελάχιστα την επικαιρότητα τα τελευταία 3 χρόνια που ήταν μαζί.
Κρατούσαν χαμηλούς τόνους και κανείς δεν το περίμενε!
Πρόκειται για την Εύη Ιωαννίδου και τον Ίνο Φάις.

Είναι οριστικό
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η τελευταία από τις πολλές προσπάθειες του πρώην πλέον ζευγαριού να σώσει τη σχέση του έγινε το καλοκαίρι, ωστόσο αποδείχτηκε άκαρπη.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφημερίδα, άνθρωπος που τους έζησε, το βασικό «αγκάθι» στη σχέση της Εύης Ιωαννίδου και του Ίνο Φάις υπήρξε από την αρχή της γνωριμίας τους η απόσταση. Αυτό καθώς εκείνος ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αθήνα, ενώ εκείνη έχει ως βάση της τη Θεσσαλονίκη. Είναι πολλές φορές μάλιστα που η Εύη Ιωαννίδου λείπει στο εξωτερικό για μεγάλα χρονικά διαστήματα, λόγω υποχρεώσεων με το μόντελινγκ.

ΔΕΙΤΕ:  Καταπολεμά τη φλεγμονή, μειώνει τη πίεση: Το βότανο που λάτρευαν οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά πλέον δε τρώει κανείς
ΔΕΙΤΕ:  Πόσα ποτήρια νερό πρέπει να πίνουμε καθημερινά ανάλογα με το σωματικό μας βάρος

Η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις ερωτεύτηκαν δυνατά, ωστόσο διαπίστωσαν πως τα στοιχεία που τους χώριζαν ήταν τελικά περισσότερα από εκείνα που τους ένωναν. Κάπως έτσι άρχισαν οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις.
Όπως διαβάζουμε, το οριστικό τέλος στη σχέση τους δόθηκε με αξιοπρέπεια πριν από λίγους μήνες, με τους δύο να κρατούν φιλική επαφή. Μάλιστα φήμες θέλουν τον Ίνο Φάις να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.
Η σχέση της πρώην παίκτριας του GNTM και του γιου της Μαρίας Καλάβρια έγινε γνωστή τον Δεκέμβριο του 2020. Οι δυο τους έκαναν αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις.
Πηγή

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!