ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Έτσι είναι τα διπλά self test που εντοπίζουν και κορωνοϊό και γρίπη – Πώς λειτουργούν (Vid)

Κυκλοφορούν ήδη στα φαρμακεία τα διπλά self test τα οποία εντοπίζουν κορωνοϊό και γρίπη

Όπως είπε ο στο Zarpa Radio 89,6 ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων, Μανώλης Κατσαράκης, τα διπλά self test διατίθενται προς πώληση στο κοινό σαν ιατροτεχνολογικό προϊόν για χρήση από τον ενδιαφερόμενο στο σπίτι.
Πώς χρησιμοποιούνται τα διπλά self test
Τα διπλά self test λειτουργούν ακριβώς όπως αυτά που έχουν συνηθίσει για τον κορονοϊό. Διαθέτουν την μπατονέτα προκειμένου ο χρήστης να πάρει το επίχρισμα από τη μύτη, στη συνέχεια να τη βουτήξει στο ειδικό υγρό και μετά να ρίξει τις απαιτούμενες σταγόνες, αυτήν τη φορά σε δύο διαφορετικές θυρίδες που βρίσκονται πάνω στην πλακέτα. Η μία θυρίδα είναι για τον Covid-19 και η άλλη για τη γρίπη.
Έτσι, στην περίπτωση που προκύψει θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη θυρίδα του κορονοϊού, θα εμφανιστεί μια κόκκινη γραμμή κάτω από το γράμμα Τ. Στην περίπτωση της γρίπης, εάν είναι τύπου Β η γραμμή θα εμφανιστεί στο συγκεκριμένο γράμμα και εάν είναι τύπου Α στο αντίστοιχο γράμμα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;