Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Έτσι θα καταλάβεις αν κάποιος σε έχει μπλοκάρει στο Facebook

Δύο πολύ απλοί τρόποι…

Το μπλοκάρισμα στο Facebook είναι μια επιλογή σου δίνει η εφαρμογή όταν θες να μην βλέπει κάποιος το προφίλ και να μην μπορεί να αλληλεπιδρά μαζί σου. Πώς μπορείς όμως να διαπιστώσεις ότι κάποιος έχει μπλοκάρει εσένα;

Υπάρχουν δύο πολλοί απλοί τρόποι. Ο πρώτος τρόπος προϋποθέτει με το άτομο αυτό να είχες μιλήσει κάποια στιγμή στο Messenger. Αν ναι ανέτρεξε στο διάλογο αυτό. Αν το όνομα του προσώπου είναι με μαύρα έντονα γράμματα και το Messenger δε σου επιτρέπει να του στείλεις μήνυμα, τότε ναι σε έχει μπλοκάρει.

ΔΕΙΤΕ:  Αυτή η παραλία είναι το επτασφράγιστο εξωτικό μυστικό της Αργολίδας -Πώς να πάτε! (Vid)
ΔΕΙΤΕ:  Πόρτο Χέλι, το μικρό ψαροχώρι που έχει αναδειχθεί σε δημοφιλή προορισμό

Ο δεύτερος τρόπος έχει ως εξής: Αποσυνδέσου από το Facebook και πήγαινε στο Google. Πληκτρολόγησε το όνομα του ατόμου που θες και τη λέξη Facebook. Θα σου βγάλει πιθανόν το προφίλ του προσώπου που θες καθώς και άλλα. Πάτησε επάνω στο προφίλ και θα δεις φωτογραφίες και βασικές πληροφορίες ενώ θα σου ζητάει και να συνδεθείς στον λογαριασμό σου. Όταν συνδεθείς λοιπόν αν σου εμφανίσει ότι η σελίδα δεν υπάρχει ή δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση τότε και πάλι σημαίνει ότι το άτομο αυτό σε έχει μπλοκάρει.

ΔΕΙΤΕ:  Ερμιόνη: Το στεργιανό «νησί» της Αργολίδας που κλέβει τις εντυπώσεις

ΠΗΓΗ

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!