ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Έχετε γάτα στο σπίτι; Απαγορεύεται δια ροπάλου να έχετε αυτό το φυτό

Μεγάλη προσοχή πριν το αγοράσετε

Θα μπορούσε, θεωρητικά, η συμβίωση μιας γάτας με τα φυτά του σπιτιού να είναι απολύτως φυσιολογική και μην αποτελεί σοβαρό θέμα συζήτησης. Οι κίνδυνοι, όμως, ελλοχεύουν τελικά και χρειάζεται προσοχή στην επιλογή, ώστε το κατοικίδιό σας να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας.
Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά δεν είναι όλα τα φυτά κατάλληλα, όταν έχετε κατοικίδιο στο σπίτι και οι γάτες, ειδικά, έχουν μια συγκεκριμένη ευαισθησία απέναντι σε ένα εξ αυτών που έχουμε στις πρώτες μας επιλογές.

Τα πασίγνωστα φυτά που δεν πρέπει να έχουμε με τις γάτες στο σπίτι
Τα κρίνα είναι πασίγνωστα λουλούδια τα οποία βλέπετε σε βάζα αλλά και διάφορες δημιουργίες με λουλούδια. Όμως, όσοι έχουν γάτες θα πρέπει να τα αποφεύγουν.
Υπάρχουν πολλά είδη κρίνων, και έχουν όλα τους αρνητικές επιδράσεις στις γάτες. Ορισμένα ερεθίζουν το έντερο των γατών και προκαλούν διάρροια και εμετό. Άλλα είδη επηρεάζουν τα νεφρά τους και επιφέρουν μέχρι θάνατο.
Παρότι οι μελέτες δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη την ουσία που προκαλεί τη δηλητηρίαση στις γάτες, έχει εξακριβωθεί πως μονάχα δύο πέταλα μπορούν να αποβούν μοιραία.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;