Έχουν αγριέψει τα πράγματα στη Δαλαμανάρα… Ακούει κανείς;
Τελευταία ενημέρωση:
22/12/2021
Τελευταία ενημέρωση:
22/12/2021
Τα έχουμε γράψει πολλές φορές. Κάτι πρέπει να γίνει με την παραβατικότητα της γνωστής κοινωνικής ομάδας
Ακόμα μια φορά που κάτοικος του χωριού πέφτει θύμα από άτομα της γνωστής κοινωνικής ομάδας που έχει κατακλέψει τις περιουσίες στην ευρύτερη περιοχή.
Όσες φορές κι αν έχουμε γράψει γι’ αυτά που συμβαίνουν στο χωριό και για την ελλιπή και ανεπαρκή αστυνόμευση, τίποτα δεν δείχνει να αλλάζει, τουλάχιστον προς το καλύτερο…
Δεν πρέπει να υπάρχει αγρότης στο χωρίο που να μην τον έχουν κλέψει ή να μην του έχουν κάνει ζημιά. Για τις δεκάδες διαρρήξεις στα σπίτια δεν χρειάζεται κάθε φορά να τα επαναλαμβάνουμε… Πάλι καλά που υπάρχουν τα σεκιούριτι που κάνουν καμιά περιπολία και οι συναγερμοί.
Τελευταίο περιστατικό που δείχνει την κατάσταση στο χωριό είναι η επίθεση σε αγρότη μέσα στο χωράφι του!
Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου. Ο άτυχος αγρότης βρισκόταν στο χωράφι και εκτελούσε εργασίες, όταν έντρομος αντίκρυσε τρεις κουκουλοφόρους να βουτάνε τα κλειδιά του αγροτικού του και να τον απειλούν ότι αν δεν τους δώσει λεφτά θα πάρουν το όχημα και θα φύγουν!
Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι δεν έμειναν μόνο στις απειλές και τις ύβρεις, αλλά δεν δίστασαν να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν, καταφέρνοντας να του πάρουν το πορτοφόλι και να το αδειάσουν, ενώ προκάλεσαν και ζημιές στο όχημά του.
Η αστυνομία, για ακόμα μια φορά, αναζητά τους δράστες… Εάν την άφηναν να κάνει σωστά τη δουλειά της θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Οι κάτοικοι της Δαλαμανάρας, πάντως, με αφορμή και το τελευταίο περιστατικό είναι εξοργισμένοι με αυτή την κατάσταση. Νιώθουν ότι κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.