ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αγορά γεώτρησης στην Τραχειά από τη ΔΕΥΑ Επιδαύρου

Ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα λύθηκε!

Μετά την αγορά της υδρογεώτρησης στον Άγιο Δημήτριο (27 Οκτωβρίου 2021), άλλη μία υδρογεώτρηση περιήλθε στην ιδιοκτησία της επιχείρησης και σύντομα θα επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα της Κοινότητας Τραχειάς. Στις 18 Μαρτίου 2022 υπογράφηκε το συμβόλαιο αγοράς της, με αρκετό και καλό νερό, ώστε όλες οι ανάγκες της Κοινότητας να εξυπηρετηθούν.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ., ύστερα από πολύμηνη προσπάθεια επίλυσης των πολλών γραφειοκρατικών και όχι μόνο προβλημάτων, νοιώθουν ικανοποίηση που ολοκληρώθηκε αυτή η αγορά, ύστερα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες ανόρυξης στην περιοχή της Τραχειάς.
Τα δύο κύρια προβλήματα που “κοσμούσαν’’ τα προεκλογικά φυλλάδια εδώ και χρόνια επιλύθηκαν σε αυτή τη δημοτική περίοδο!

Προχωράμε αταλάντευτα σε όσα η Δημοτική Αρχή Χρόνη, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. υποσχέθηκαν στους πολίτες του Δήμου Επιδαύρου και υλοποιούν.
Το νερό, το πολύτιμο αυτό αγαθό σύντομα θα είναι στα σπίτια των δημοτών μας στις Κοινότητες Αγίου Δημητρίου και Τραχειάς.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο υδροφόρος ορίζοντας έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα και θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί στη χρήση του νερού.
Λυγουριό, 29-3-2022
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Παύλου

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!