ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Ρομά επιτέθηκαν σε πυροσβέστες με καδρόνια και πέτρες – Αγρίεψαν τα πράγματα!
Τελευταία ενημέρωση:
25/10/2021
Τελευταία ενημέρωση:
25/10/2021
Επίθεση από Ρομά που διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του 20χρονου στο Πέραμα δέχτηκαν πυροσβέστες στην Αργολίδα.
Όπως σας ενημερώσαμε, το απόγευμα της Κυριακής, Ρομά έκλεισαν την επαρχιακή οδό Νέας Κίου – Άργους, κοντά στη λαχαναγορά.
Μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν, όμως το βράδυ επανήλθαν ακόμα πιο αγριεμένοι, έκλεισαν ξανά το δρόμο, άναψαν φωτιές και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.
Επανδρωμένο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους μετέβη στο σημείο λίγο πριν τις 21:00 για να σβήσει τις φωτιές, όμως οι Ρομά μόλις αντίκρισαν τους πυροσβέστες, τους επιτέθηκαν με καδρόνια και πέτρες.
Το όχημα τράπηκε αμέσως σε φυγή, προκειμένου να προστατευθεί το πλήρωμα και ευτυχώς δεν προκλήθηκε τραυματισμός.
#Εκλογές 2023
Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.