Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Αγώνες Κουνγκ Φου στην Αγία Τριάδα

Ο «Σύλλογος Choy Lee Fut Ελλάδας», διοργανώνει το «2nd Tiger & Dragon meet in Nafplio», κινεζικής πυγμαχίας την Κυριακή 19 Μαΐου, στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας.
Η κινεζική πυγμαχία (Σάντα) είναι ένα δυνατό μαχητικό άθλημα. Οι αθλητές/τριες φορούν, ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει, κάσκα, γάντια, επικαλαμίδες, προστατευτικό θώρακα, προστατευτικό οδοντοστοιχίας, και προστατευτικό γεννητικών ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλειά τους.
Η ποικιλία των τεχνικών, ο ρεαλισμός, αποτελούν εγγύηση για ένα άθλημα επαφής με υψηλό δείκτη θεάματος αλλά και ένα άθλημα από το οποίο πηγάζουν στοιχεία αυτοάμυνας.
Στους αγώνες συμμετέχουν δέκα σωματεία της Ελληνικής ομοσπονδίας Γου Σού Κουνγγ φού και θα διαιτητεύσουν πιστοποιημένοι διαιτητές.
Είναι η πρώτη φορά που γίνονται αγώνες Κουνγκ Φου στην Αγία Τριάδα και για αυτό, προσκαλούμε τις φίλες και του φίλους του υγειούς ερασιτεχνικού αθλητισμού, να έρθουν να γνωρίσουν ένα δυναμικό άθλημα που διέπετε από έναν ιδιαίτερο ηθικό κώδικα και να χειροκροτήσουν όλα τα παιδιά. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει 10:00 το πρωί και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Τα στάνταρντ των διοργανώσεων του συλλόγου μας είναι πολύ υψηλά, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την ασφάλεια των αθλητών. Για τον λόγο αυτό, ο γνωστός γιατρός μαχητικών αθλημάτων, Δημήτρης Μπακιρτζής συνεπικουρούμενος από την «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας», αλλά και ασθενοφόρο της Ιατρικής Μέριμνας έχει την ευθύνη της ιατρικής κάλυψης.
Η διοργάνωση έχει άδεια διεξαγωγής από την περιφέρεια, σύμφωνα με την αθλητική νομοθεσία και η παραχώρηση του ΔΑΚ της Αγ. Τριάδας έγινε από τον Δήμο Ναυπλίου, τον οποίο και ευχαριστούμε.
ΔΕΙΤΕ:  Νέα Κίος: «Ταξίδι στην Μνήμη και τις Αλησμόνητες Πατρίδες»

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!