ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αεροσυνοδός εξηγεί τον λόγο που δεν πρέπει οι επιβάτες να χρησιμοποιούν το χαρτί υγείας την ώρα της πτήσης


Το ξέρετε ότι δεν είναι ότι πιο ασφαλές να χρησιμοποιούν οι επιβάτες ενός αεροπλάνου το χαρτί υγείας της τουαλέτας εν ώρα πτήσης; Μια αεροσυνοδός εξήγησε τον λόγο.
Η TikToker Flight Bae B αποκάλυψε με ένα βίντεο τον λόγο που οι επιβάτες καλό θα είναι την ώρα της πτήσης να μην χρησιμοποιούν το χαρτί υγείας της τουαλέτας του αεροπλάνου.
«Να χρησιμοποιείτε καλύτερα χαρτομάντηλα αντί για το χαρτί υγείας. Όταν έχει αναταράξεις και τα μικρά αγόρια και κορίτσια κάνουν την ανάγκη τους, συνήθως λερώνουν παντού. Πολλές φορές καταλήγουν στο χαρτί υγείας που βρίσκεται δίπλα», είπε η αεροσυνοδός, η οποία ανεβάζει βίντεο με συμβουλές προς τους ταξιδιώτες.
Και πρόσθεσε: «Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε αυτό το πράγμα στις ευαίσθητες περιοχές σας, τότε τα χαρτομάντηλα που βρίσκονται συνήθως πιο ψηλά είναι πιο καθαρά».
Το βίντεο αυτό έχει κάνει θραύση, με την αεροσυνοδό να μοιράζεται χρήσιμες πληροφορίες και για τη διαμονή σε ξενοδοχείο. Το πρώτο πράγμα που λέει η Bae B είναι να ελέγξετε το δωμάτιο. Ακούγεται τρομακτικό, αλλά η TikToker προτρέπει τους επισκέπτες να ανοίξουν την πόρτα τους και να ελέγξουν κάτω από το κρεβάτι τους, πίσω από την κουρτίνα του ντους και οπουδήποτε αλλού για τυχόν «ανεπιθύμητους επισκέπτες όσο η πόρτα σας είναι ακόμα ανοιχτή. Σε περίπτωση που χρειαστεί να φωνάξετε για βοήθεια».
Η αεροσυνοδός λέει επίσης, ότι πρέπει να ελέγξετε το δωμάτιό σας για κάμερες «για να δείτε αν υπάρχουν κάποιοι ηδονοβλεψίες εκεί έξω». Και συνεχίζει: «Μην αποκαλύψετε σε ποιο ξενοδοχείο μένετε. Μην δημοσιεύετε τίποτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι άνθρωποι είναι περίεργοι και κάνουν διάφορα πράγματα».
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;