ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αιμιλιανός Ζέρβας: Με την Ενότητα Δημιουργίας για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του σήμερα!

Ονομάζομαι Αιμιλιανός Ζέρβας του Γεωργίου και της Ιωάννας το γένος Σχοινά.
Είμαι παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών.
Είμαι μηχανικός μεταλλείων – μεταλλουργός.
Αποφοίτησα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 2009 και απέκτησα τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών «Επιστήμη και τεχνολογία υλικών» από την σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο 502 τάγμα πεζικού στην Καβύλη του Έβρου.
Έχω εργαστεί ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Μεταλλευτικών και Γεωλογικών Ερευνών (νυν ΕΑΓΜΕ) με αντικείμενο τον εμπλουτισμό δειγμάτων χρυσού. Με την ολοκλήρωση του έργου εργάστηκα ως υπεύθυνος παραγωγής σε βιομηχανία παραγωγής ελαστικών εξαρτημάτων.
Από το 2021 εργάζομαι στην Διεύθυνση Κέντρου Καινοτομίας (πρώην ΚΔΕΠ) της ΔΕΗ ως υπεύθυνος στο εργαστήριο μεταλλογραφίας με αντικείμενο την μελέτη αστοχίας μεταλλικών και μη μηχανολογικού εξοπλισμού, αλλά και την παροχή υπηρεσιών καταστροφικών και μη καταστροφικών ελέγχων στις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
Αποτελεί πρόκληση για μένα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και να υπηρετήσω με υπευθυνότητα τον τόπο μου, απετέλεσαν αφενός η σύνθεση των ατόμων και η γενική φιλοσοφία του Συνδυασμού «Ενότητα δημιουργίας για την Ερμιονίδα» και αφετέρου η προσωπικότητα και το ήθος του κ. Τάσου Λάμπρου ο οποίος ηγείται του Συνδυασμού.
Διανύουμε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Βρισκόμαστε σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον με την από-λιγνιτοποίηση της παραγωγής ενέργειας να είναι πλέον πραγματικότητα και το βάρος να είναι πάνω στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Η Ερμιονίδα θα πρέπει να κάνει βήματα μπροστά για να είναι έτοιμη για την νέα εποχή που είναι ήδη εδώ.
Όλοι μαζί με ενεργό συμμετοχή και δράση πιστεύω πως θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προκλήσεις του σήμερα για την Ερμιονίδα.
Αιμιλιανός Ζέρβας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!