Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Αλλαγή Πορείας: Δήλωση ντροπής από τον Δημοτικό Σύμβουλο Πέτρο Καρούζο

Τι αναφέρει ο συνδυασμός “Αλλαγής πορείας” για τη χθεσινή δήλωση του δημοτικού συμβούλου Πέτρου Καρούζου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Δήλωση ντροπής από τον Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης Πέτρο Καρούζο στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών για τους κατοίκους Λιμνών –Προσύμνης.

Δυστυχώς ορισμένοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης παραμένουν στον δικό τους απομονωμένο κόσμο και συνειδητά πλέον επιλέγουν το δρόμο του διχασμού. Αφού πάντα ψηφίζουν αρνητικά μεγάλα έργα τα οποία δίνουν πνοή στον τόπο μας, σας θυμίζουμε τα όχι στην Ανάπλαση του κέντρου του Άργους , του Κέντρου Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος και πρόσφατα το Κλειστό Κολυμβητήριο, τώρα υβρίζουν και μιλούν υποτιμητικά ακόμα και για τους ίδιους του δημότες!

ΔΕΙΤΕ:  Τελικά είναι ή δεν είναι πάρκινγκ η Λαϊκή Αγορά στο Άργος;

Κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης και στην συζήτηση επί του θέματος για την υποβολή μελέτης στην εφορεία αρχαιοτήτων για την τοποθέτηση του τελεφερίκ, το οποίο είναι έργο που θα γίνει με μέριμνα του Υπουργείου Πολιτισμού, ο κ. Καρούζος αναφέρθηκε προσβλητικά απέναντι στους κατοίκους των Λιμνών και της Προσύμνης λέγοντας χαρακτηριστικά “να κατεβάσουμε μερικούς κατοίκους από τις Λίμνες και την Προσύμνη να τους φορέσουμε προβιές και να μεταφέρουν το βαγόνι με τον κόσμο”.

ΔΕΙΤΕ:  Τα «καμάκια» της Αργολίδας ήταν πρωτοπόροι! (Vid)

Η δημοτική αρχή μετά την χθεσινή της αντίδραση κατά την διάρκεια του Δ.Σ. καταδικάζει και δημόσια τους χαρακτηρισμούς του εν λόγω κυρίου και απαιτεί την δημόσια συγγνώμη του, προς τους κατοίκους των δυο αυτών χωριών τα οποία έχουν μεγάλη ιστορία και πολιτισμό και μάλιστα οι Λίμνες είναι και μαρτυρικό χωριό που έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος στην περίοδο της Γερμανικής κατοχής.

ΔΕΙΤΕ:  Καταγγελία: «Μου επιτέθηκαν 20 αδέσποτα σκυλιά στην Δαλαμανάρα - Ποια είναι η ευθύνη του Δήμου;»

Αυτή η αντιπολίτευση που μέχρι χθες ήταν απλώς στείρα σήμερα γίνεται χυδαία και φτάνει να υβρίζει εκείνους που την τοποθέτησαν στα έδρανα του Δ.Σ του Δήμου μας και πίστεψαν πως μπορεί να προσφέρει στον τόπο. Ο λαός είναι σοφός κ. Καρούζο και δυστυχώς για εσάς οι πιστωτές έχουν καλύτερη μνήμη από τους οφειλέτες!”

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!