ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αναβάλλεται η έκθεση εικαστικών στην Επίδαυρο λόγω κορωνοϊού

Ενημέρωση από το Γραφείο του Δημάρχου Επιδαύρου:

Η κατάσταση της υγειονομικής κρίσης, δυστυχώς, δεν μας αφήνει περιθώρια να επανέλθουμε στην πλήρη κανονικότητα σε όλα τα επίπεδα.

Τα μέτρα τα οποία αποφασίστηκαν και η υποχρέωση σε συγκεκριμένους εσωτερικούς χώρους να υπάρχει έλεγχος εμβολιασμένων ή προσφάτως νοσούντων για την είσοδό τους σε αυτούς, μας αναγκάζει να αναβάλουμε την έκθεση εικαστικών ‘’Ηθοποιός σημαίνει Φως’’.

Η προετοιμασία, ο σχεδιασμός, οι συμμετοχές αλλά και η πρώτη αποτύπωση της έκθεσης, μας προετοίμαζαν για ένα πολύ μεγάλο γεγονός, συνέχεια της περσινής επιτυχημένης έναρξης.

Ο διαχωρισμός, όμως, στους εισερχόμενους, πέραν της όποιας υγειονομικής διασφάλισης που τίθεται εν αμφιβόλω, θα δημιουργούσε και τον φυσικό αποκλεισμό από την έκθεση ανθρώπων που θα ήθελαν να δουν την προσπάθεια αυτή από κοντά.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού για το άμεσο μέλλον και χωρίς συνθήκες αποκλεισμού, προκειμένου όλοι μαζί να απολαύσουμε τη σπουδαία δουλεία που έχει γίνει.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους κοπίασαν για την προετοιμασία της έκθεσης όπως τους διοργανωτές, τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους που μας είχαν ενημερώσει ότι θα παρευρίσκονται.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;