ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αναβάλλεται το 7ο Ναύπλιο-Artiva Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ λόγω της πανδημίας

Αγαπημένοι φίλοι της χορωδιακής μουσικής αλλά και του Φεστιβάλ ARTIVA.

Είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον και η διάθεσή σας για συμμετοχή είτε στο ελεύθερο είτε στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του 7ου ΝΑΥΠΛΙΟ- ARTIVA ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ του Νοεμβρίου.

Δυστυχώς η κατάσταση με τον Covid-19 και έτσι όπως προδιαγράφεται για το επόμενο χρονικό διάστημα δεν μας επιτρέπει να θέσουμε σε κίνδυνο τόσο τα μέλη των χορωδιών όσο και αυτή καθεαυτή την διοργάνωση του Φεστιβάλ όπως εμείς την αντιλαμβανόμαστε τόσα χρόνια. Επιθυμούμε το Φεστιβάλ ARTIVA να είναι πάντα ψηλά στις προτιμήσεις σας για την οργανωτική του δομή και την καλλιτεχνική του αξία.

Γι’ αυτους τους λόγους δεν θα εκμεταλλευτούμε σε καμία περίπτωση τη δική σας αγάπη και διάθεση για συμμετοχή σε ένα καλλιτεχνικό γεγονός μόνο και μόνο για να αποδείξουμε ότι συνεχίζεται. Όταν θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και η αίσθηση της ασφάλειας θα είναι ικανοποιητική, τότε θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας στη μεγάλη χορωδιακή γιορτή στο Ναύπλιο.

Προς το παρόν το 7ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε χρόνο για τον οποίο έγκαιρα εμείς θα σας ειδοποιήσουμε. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση, σας ευχόμαστε υγεία και είμαστε βέβαιοι ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε την ευκαιρία να τραγουδήσουμε στο Ναύπλιο.

Θεοδόσης Αντωνιάδης

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!