ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αντίστροφη μέτρηση για τον Παλαμήδειο Άθλο στο Ναύπλιο – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μοναδικό αγώνα στην Ελλάδα, τον αγώνα της αγωνιστικής ανάβασης του δοξασμένου κάστρου του Παλαμηδίου ξεκίνησε, με την έναρξη των εγγραφών.
Η σημαντική αυτή διοργάνωση θα γίνει για 6η χρονιά, στο Ναύπλιο στην Αργολίδα. Οι δρομείς που θα δηλώσουν συμμετοχή σε μια από τις αγωνιστικές διαδρομές της διοργάνωσης θ’ απολαύσουν έναν αγώνα που συνδυάζει τις υψηλότερες αθλητικές προδιαγραφές με μία μεγάλη γιορτή, στο όμορφο Ναύπλιο!
Ο 6ος Παλαμήδειος Άθλος επιστρέφει συμπεριλαμβάνοντας και το αγώνισμα του Ημιμαραθωνίου που η διαδρομή του διατρέχει τον Αργολικό κόλπο. Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στις 28 Νοεμβρίου του 2021, παράλληλα με τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 199η επέτειο της άλωσης του Παλαμηδίου και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών στο website: https://www.nafpliocastlerun.gr/ και στο Facebook της Διοργάνωσης: https://www.facebook.com/nafpliocastlerun/
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα της Διοργάνωσης:
https://www.nafpliocastlerun.gr/eggrafes/

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα εμβολιασμού τους ή έχουν νοσήσει.
Η Διοργάνωση πραγματοποιείται με την πιστοποίηση των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας και εφαρμόζει το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο της ΥΕΕ της ΓΓΑ.
Η Λαμπαδηδρομία του κάστρου που θα λάβει χώρα το Σάββατο 27/11/21 είναι αφιερωμένη στο Υγειονομικό Προσωπικό του Νοσοκομείου Ναυπλίου και η Διοργάνωση του Παλαμηδείου Άθλου, όπως κάθε χρόνο, στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου «ΑμεΑ Αργολίδας».
Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στο όμορφο Ναύπλιο στις εκδηλώσεις του 6ου Παλαμηδείου Άθλου!
Λάβε μέρος σε μια αγωνιστική διαδρομή και απόλαυσε μια διήμερη παραμονή στο μαγευτικό Ναύπλιο
Ζήσε το μοναδικό αυτό ταξίδι!
ΔΕΙΤΕ:  Συλλήψεις στην Αργολίδα για χασίς και κλοπή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!