ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αν είναι δυνατόν… Γυναίκα στο Ναύπλιο τα πέταξε όλα και κυκλοφορούσε γυμνή στους δρόμους!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 1η Αυγούστου στις 9 περίπου στην πόλη του Ναυπλίου, όπου μια γυναίκα εθεάθη, προς έκπληξη των περαστικών, να κυκλοφορεί εντελώς γυμνή.

Το πρώτο σοκ όσων την είδαν ακολούθησε η ανησυχία, καθώς η γυναίκα φαινόταν να τα έχει εντελώς χαμένα και να μην αντιδρά στις ερωτήσεις και τα σχόλια του κόσμου, αλλά ούτε και στις προσπάθειες για προσφορά βοήθειας.

ΔΕΙΤΕ:  Έπεσαν «καμπάνες» σε βενζινάδικα στο Άργος: Θα πληρώσουν πάνω από 20 χιλιάρικα - Δείτε γιατί

Η γυμνή γυναίκα περιφερόταν για αρκετή ώρα μέχρι που ενημερώθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ όπου την εντόπισαν αρχικά στην περιοχή του κολυμβητηρίου και στην συνέχεια έξω από την ΔΕΗ.

ΔΕΙΤΕ:  Συναγερμός: Εντοπίστηκαν ραδιενεργά απόβλητα στην Αργολίδα

Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει απασχολήσει κι άλλες φορές την αστυνομία για θέματα αλκοολισμού, αλλά είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

ΔΕΙΤΕ:  Μεταφέρονται οι αφετηρίες του ΚΤΕΛ Αργολίδας στο Ναύπλιο

Την γυναίκα τελικά μετέφεραν άνδρες του ΕΚΑΒ Αργολίδας στο Νοσοκομείο, ενώ ενημερώθηκε και η ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Άργους για να τις προσφερθεί ιατρική βοήθεια.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!