ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αν είναι δυνατόν… Μαθητές του Άργους αναγκάστηκαν να περπατήσουν 3 χιλιόμετρα για να δώσουν εξετάσεις!


Σοβαρό ζήτημα δημιουργήθηκε τη Δευτέρα 23 Μαΐου, σύμφωνα με τον πρώην Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, στη μεταφορά μαθητών για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις του 3ου Γενικού Λυκείου και του 1ου ΕΠΑΛ Άργους, στη Δαλαμανάρα.
Σε ανακοίνωση του ο Πέτρος Τατούλης αναφέρει:
“Η ανικανότητα και η αδιαφορία του κ.Νίκα, ο οποίος έχει την ευθύνη για την τροποποίηση των δρομολογίων σύμφωνα με τις νέες ανάγκες που προκύπτουν από τη διαφοροποίηση των ωραρίων λόγω των εξετάσεων, είχε ως αποτέλεσμα οι μαθητές από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών να διανύσουν με τα πόδια σε πολλές περιπτώσεις πάνω από 3 χλμ. (ή να μεταφερθούν με ίδια μέσα) ένα δρόμο ιδιαίτερα επικίνδυνο, με μεγάλο φόρτο κυκλοφορίας, χωρίς πεζοδρόμια, όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί σοβαρά ατυχήματα. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν οι μαθητές και κατά την επιστροφή τους από το σχολείο στο σπίτι τους.
Καλούμε τον κ.Νίκα να αναλάβει την ευθύνη του, ώστε να μην ξαναδημιουργηθεί παρόμοιο πρόβλημα και άμεσα να τροποποιηθούν όλα τα απαραίτητα δρομολόγια και να προσαρμοστούν στο πρόγραμμα των εξετάσεων των μαθητών.
Επισημαίνουμε ότι η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα παρέλαβε όλο το πρόγραμμα της μεταφοράς των μαθητών χωρίς προβλήματα, αφού τα προηγούμενα χρόνια επιλύθηκαν όλα τα σοβαρά ζητήματα και προκηρύχθηκαν Διεθνείς Διαγωνισμοί.
Η μοναδική παρέμβαση που είχε να κάνει ο κ.Νίκας στο σύνολο του έργου της μεταφοράς των μαθητών ήταν η προσαρμογή των δρομολογίων κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου που και σε αυτό το ελάχιστο δεν τα κατάφερε!”
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;