ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αξιέπαινη κίνηση! Οι μαθητές του Άργους θα πάνε 5ήμερη εκδρομή στη Βεργίνα – Ο Δήμος στηρίζει 317 οικογένειες (Vid)

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών θα στηρίξει 317 οικογένειες για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή στην Βεργίνα.

Όπως κάθε χρόνο από το 2013 ο Δήμος Άργους Μυκηνών στέκεται αρωγός στην πραγματοποίηση της πενθήμερης εκδρομής των μαθητών της Γ τάξης των Λυκείων του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Έτσι και φέτος παρά την συνεχή μείωση των οικονομικών που υφίστανται οι Δήμοι, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος εξασφάλισε τα χρήματα για την πραγματοποίηση αυτής της πολιτισμικής ανταλλαγής μαθητών στα πλαίσια της αδελφοποίησης του Δήμου Άργους Μυκηνών με την Βέροια –Βεργίνα.
Χθες Τρίτη επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο οι μαθητές της Γ’ Λυκείου όπου και συζήτησαν μαζί του στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα που τους απασχολούν αλλα κυρίως για την υλοποίηση της εκδρομής .
Κάθε χρόνο ο Δήμος Άργους Μυκηνών υλοποιεί το όνειρο εκατοντάδων μαθητών του δήμου μας, με εξαίρεση την περίοδο του κορωνοιού.
Είναι γεγονός, πως χωρίς την συνδρομή του Δήμου, η πολιτισμική ανταλλαγή μαθητών δεν θα γινόταν, λόγω οικονομικής αδυναμίας των οικογενειών τους.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συζήτηση του κ. Καμπόσου με τους μαθητές:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;