ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Απίστευτο: Κινείται χωρίς τροχό με 130 χλμ/ώρα! (Vid)


Μία γυναίκα οδηγός στην Καλιφόρνια, εμφανώς υπό την επήρεια φαρμάκων, δεν έχει αντιληφθεί ότι κινείται για πολλά χιλιόμετρα με το δισκόφρενο να ακουμπά στην άσφαλτο.
Μπροστά σε ένα απίστευτο φαινόμενο βρέθηκαν δεκάδες οδηγοί του αυτοκινητόδρομου 405, στην Καλιφόρνια, όταν είδαν ένα Audi να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, αλλά χωρίς εμπρός δεξί τροχό.
Όπως βλέπουμε στο video, το Audi έχει ανοιχτή την πίσω πόρτα, ενώ από μπροστά δεξιά λείπει ο τροχός και το αυτοκίνητο σέρνεται πάνω στην άσφαλτο με το δισκόφρενο!
Μάλιστα η οδηγός του Audi όχι μόνο δεν έχει αντιληφθεί τίποτα, αλλά συνεχίζει να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, κοντά στα 130 χλμ/ώρα, με κίνδυνο ανά πάσα στιγμή να προκαλέσει σοβαρό δυστύχημα.
Παρά τις φωνές από τον οδηγό που καταγράφει την σκηνή, η κυρία δεν σταματά, παρά μόνο όταν αποφασίζει να βγει από τον αυτοκινητόδρομο, και αναπόφευκτα πέφτει πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο.
Προς έκπληξη όλων η οδηγός φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί τίποτα, ούτε το πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε.
Προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι πάσχει από καρκίνο και ότι τα έχει λίγο χαμένα, μη γνωρίζοντας ακριβώς τι γινόταν.
Όμως όπως αποκαλύφθηκε στο πορτ-μπαγκάζ υπήρχε ήδη ο εμπρός τροχός, κάτι που σημαίνει ότι κάποια στιγμή νωρίτερα είχε ένα κλατάρισμα, και τελικά αποφάσισε να κινηθεί χωρίς τροχό.
Σε κάθε περίπτωση, τέτοια περιστατικά θα πρέπει να μας προβληματίζουν για το πόσο επικίνδυνα είναι μεταξύ άλλων όχι μόνο το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αλλά και κάποια φάρμακα, τα οποία και αυτά προκαλούν σύγχυση και δυσκολίες αντίληψης στους οδηγούς.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;