ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Απασφάλισε ο Βασίλης Τσιάρτας για Lady G: “Αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω”!

H αφίσα της επιτροπής «Greece 2021» για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, έφερε την διαδικτυακή αντίδραση του διεθνή παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα, μέλους της μεγάλης ομάδας του EURO 2004.

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αφίσα της επιτροπής, μαζί με σημαντικά πρόσωπα της χώρας και της επανάστασης, έφερε την αντίδραση του Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος χρησιμοποιεί βαρειές εκφράσεις για την Πρόεδρό της, Γιάννα Αγγελοπούλου, γνωστή και ως… Lady G.Την “τραγική Γιάννα”, όπως την αποκαλεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA και μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του ’87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο και να θέλει αυτή η Επιτροπή και η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει και δεν ξαναγράφεται».

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση:

Και φυσικά, διαβάζοντας την ανάρτησή του, πουθενά δεν αντιλαμβανόμαστε ότι απαξιώνει τον Γιάννη Αντετοκούμπο, όπως έσπευσαν να πουν τα “παπαγαλάκια” της Επιτροπής, που την λιβανίζουν στα Μ.Μ.Ε. όπου δουλεύουν, μπας και πέσει κανένα καλό χαρτζηλίκι. Το αντίθετο μάλιστα. Ευτυχώς, γνωρίζουμε ακόμα καλά Ελληνικά!

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;