ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Απεργιακή κινητοποίηση από τους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου για την ιδιωτικοποίηση του νερού

Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑ Ναυπλίου συμμετέχουν σήμερα στην Γενική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΠΟΕ ΔΕΥΑ με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για την ένταξη των υπηρεσιών ύδρευσης στην ΡΑΑΕΥ, που έχει ως στόχο την ιδιωτικοποίηση του νερού.
Σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν: “Η βασική αλλαγή που φέρνει το νομοσχέδιο είναι η μεταφορά όλων των κρατικών αρμοδιοτήτων ρύθμισης και εποπτείας των φορέων ύδρευσης και αποχέτευσης της χώρας σε μια ρυθμιστική αρχή, που θα έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση των υπηρεσιών και της ποιότητας του νερού, στο βωμό του κέρδους των ιδιωτών.
Το νερό δεν είναι εμπόρευμα ούτε υπάρχει ελεύθερη αγορά για να τεθεί υπό την εποπτεία μια ρυθμιστικής αρχής που θα λειτουργήσει ως προθάλαμος για την πλήρη ιδιωτικοποίηση του νερού
Έχουμε χρέος όχι μόνο ως εργαζόμενοι, αλλά και ως πολίτες αυτής της χώρας, ως γονείς απέναντι στα παιδιά μας, να πούμε όχι στην όποια προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του νερού μέσω της ΡΑΑΕΥ ή των ΣΔΙΤ.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους γιατί σε αυτή την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε την στήριξη της κοινωνίας, των φορέων, και των απλών πολιτών.
Όχι στην ιδιωτικοποίηση των νερών μέσω της ΡΑΑΕΥ ή μέσω των ΣΔΙΤ.”

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;