Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Αποκάλυψη: Η πλαστή διαθήκη που εμπλέκεται ο Ορφανός και η καταδικαστική απόφαση

Τολμάμε και τα βγάζουμε όλα στη φόρα!

Γράφει ο Ιάσονας Μουσταΐρας*
Έχουμε αναφερθεί ξανά στην υπόθεση με την πλαστή διαθήκη, στην οποία έχει εμπλακεί το όνομα του Δημήτρη Ορφανού και επειδή θέλαμε να είμαστε σωστοί, του δώσαμε την ευκαιρία να απαντήσει… Και δεν το έκανε!
Είχαμε γράψει μάλιστα ότι έχουμε στην κατοχή μας τα αντίγραφα της διαθήκης και της καταδικαστικής απόφασης και πως περιμέναμε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, όμως και πάλι απέφυγε να δώσει απάντηση.
Τελικά, όπως διαπιστώνουμε, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας» δεν σκοπεύει να εξηγήσει στον κόσμο, από τον οποίο ζητά την ψήφο του, γιατί εμπλέκεται σε υπόθεση πλαστής διαθήκης, στην οποία μάλιστα αναφέρεται ως κληρονόμος της άκληρης και πάμπλουτης κυρίας Κωσταντίνας Τσιπόκα, συζύγου του επιχειρηματία Ηλία Τσιπόκα.
Αποφεύγει να απαντήσει όταν ολόκληρο το Ναύπλιο βοά για τη συγκεκριμένη υπόθεση…
Και επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι λέγαμε λόγια του αέρα και δεν δίστασαν ακόμα και να μας κατηγορήσουν ότι τον πολεμάμε με ψεύδη ή ότι απλά μπλοφάρουμε… Τολμάμε σήμερα να δημοσιεύσουμε ολόκληρη την πλαστή διαθήκη και την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου και ο κόσμος ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Λυπούμεθα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια όταν βλέπουμε δικηγόρο και μάλιστα Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου που διεκδικεί τη διοίκηση ενός ολόκληρου Δήμου, να εμπλέκεται σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση.
Ο κόσμος του Ναυπλίου θέλει και πρέπει να γνωρίζει για τα πρόσωπα που διεκδικούν τη ψήφο του στις προσεχείς εκλογές. Και επειδή πιστεύουμε στην αξιοκρατία και στη διαφάνεια, οφείλουμε να τον ενημερώνουμε για τα κακώς κείμενα.
Τώρα θα απαντήσει ο κ. Ορφανός για την πλαστή διαθήκη στην οποία εμπλέκεται; Ισχύουν ή όχι τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας και δημοσιεύουμε σήμερα;
Τα στελέχη της παράταξης «Ανάπλι Εμπρός» που έκαναν σύμπραξη με το «Όραμα Δημιουργίας», για τα οποία έχω αναφέρει ξανά ότι τα εκτιμώ, παρόλο που δεν ανήκω στον ιδεολογικό τους χώρο, πώς θα αντιδράσουν;
Πολύ λογικό να ήταν επιφυλακτικοί στις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, γιατί δεν είχαν επαρκή γνώση του θέματος, όμως τώρα που δημοσιεύουμε την πλαστή διαθήκη και την καταδικαστική απόφαση του Δημήτρη Ορφανού και των άλλων κατηγορουμένων, τους οποίους εκπροσώπησε στο δικαστήριο ο κ. Ορφανός, τι έχουν να πουν; Δεν είναι κρίμα να δέχονται πυρά χωρίς να έχουν φταίξει κάπου; Αναμένουμε και τη δική τους τοποθέτηση για το θέμα.
Δείτε τα έγγραφα «φωτιά»:

* Ο Ιάσονας Μουσταΐρας είναι ιδιοκτήτης
του Argolida Planet & υπεύθυνος
της δημοσιογραφικής ομάδας.
Σχετική είδηση (18/09/2023): Υπόθεση πλαστής διαθήκης: Θα απαντήσει ο Ορφανός ή θα το περάσει στο… ντούκου;

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!