Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κάρφωσε πάνω σε μανταρινιές στη Δαλαμανάρα και μετά τις… κλάδεψε! | ΕΙΚΟΝΕΣ

Δεν το βλέπουμε και κάθε μέρα…!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ιάσονας Μουσταΐρας

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στη Δαλαμανάρα Άργους.

Δεν πίστευε στα μάτια του γνωστός αγρότης της περιοχής όταν πήγε στο χωράφι του και διαπίστωσε ότι κάποιο όχημα, ίσως και φορτηγό, είχε πέσει πάνω σε δέντρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε!

Το παράξενο δεν είναι να καρφώσει κάποιος πάνω σε δέντρο, εξάλλου ατυχήματα συμβαίνουν, όμως αυτό που δεν συναντάμε συχνά, είναι να τρακάρει και στη συνέχεια να ξεκινήσει το κλάδεμα!

Ναι, καλά διαβάσατε! Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Argolida Planet από το σημείο, έχουν υποστεί ζημιά τα δέντρα από τη σύγκρουση, ενώ ένα άλλο, διπλανό, έχει κλαδευτεί με πριόνι.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να έπεσε κάποιος με το όχημά του πάνω στις μανταρινιές, στη συνέχεια να μη μπορούσε να φύγει και να κλάδεψε κορμούς για να χωρέσει.

Φυσικά, δεν ήταν απαραίτητο το τελευταίο, καθώς ο δρόμος είναι αρκετά ευρύχωρος για να περάσει, εκτός κι αν μιλούσε το ουίσκι ή ό,τι άλλο είχε πιει εκείνη την ώρα -υγρό ή αέριο- γιατί το να βρεθείς σε αυτό το απομακρυσμένο σημείο, να πέσεις πάνω σε δέντρα και να το ρίξεις και στο κλάδεμα δεν δείχνει να έχεις και πλήρη διαύγεια!

Το συμβάν δεν έχει αναφερθεί επισήμως, ελπίζουμε τουλάχιστον ο οδηγός να μην χτύπησε και επί της ευκαιρίας να του δώσουμε τα εύσημα για το κλάδεμα… Δείχνει να ξέρει τη δουλειά και σίγουρα θα μας ήταν χρήσιμος την εποχή του κλάδου!

Αν θέλει ας επικοινωνήσει, θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια!!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!