ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αποκλειστικό: Θα κοπεί υποψήφιος στον Δήμο Ναυπλιέων επειδή είναι ποινικός

Έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης

Σύμφωνα με πηγές του Argolida Planet, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Ναύπλιο αναμένεται να κοπεί από το σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών.
Ο υποψήφιος αν και έχει ανακοινωθεί επισήμως από δημοτική παράταξη, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία, καθώς έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης.
Να σημειωθεί ότι για να είναι υποψήφιος κάποιος στις εκλογές, πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο.
Δεν προτιθέμεθα να γράψουμε το όνομά του, ούτε να τον «φωτογραφίσουμε» και μάλιστα για να τον προστατέψουμε, δεν έχουμε ανεβάσει την υποψηφιότητά του στο μέσο μας,
Εμάς δεν μας αφορά αν κάποιος είχε κάποια στιγμή μπλεξίματα με το νόμο, καθώς δεν είμαστε δικαστές και δεν σκοπεύουμε να γίνουμε. Όμως ο επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης θα όφειλε να γνωρίζει τουλάχιστον τα βασικά, σε ό,τι έχει να κάνει με τους υποψηφίους του.
Εκτός κι αν στο κυνήγι να γεμίσει το ψηφοδέλτιό του, αρκείται απλά να έχει μεγάλο αριθμό υποψηφίων για να δείχνει δυναμική η παράταξή του, ασχέτως αν αυτοί πληρούν τα κριτήρια κι αν έχουν βεβαρημένο παρελθόν και λερωμένο ποινικό μητρώο.
Μεγάλο φάουλ και κλείνουμε το θέμα εδώ.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!