ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Απονεμήθηκε το Μετάλλιο Τιμής του Δήμου Ναυπλιέων στον Κωνσταντίνο Κολόκα

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Πολιούχου της πόλης του Ναυπλίου Αγίου Νεομάρτυρα Αναστασίου του Ναυπλιέως, ο Σύλλογος Απανταχού Ναυπλιέων ο «Ναύπλιος» διοργάνωσε και φέτος εκδήλωση την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 στην Αθήνα.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Αμαλία” Αθηνών, έγινε απονομή του Μεταλλίου Τιμής του Δήμου Ναυπλιέων για τα 200 Χρόνια από την Απελευθέρωση τ’ Αναπλιού στον Πρόεδρο του Συλλόγου ο «Ναύπλιος» κ. Κωνσταντίνο Κολόκα για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλλει επί σειρά ετών με σκοπό τη σύσφιξη των πνευματικών δεσμών των απανταχού Ναυπλιέων με τη γενέτειρα πόλη και την προαγωγή των πολιτιστικών πραγμάτων του Δήμου.
Το Μετάλλιο φιλοτέχνησε ο Δήμος Ναυπλιέων και αποτυπώνει στη μία όψη του τον λογότυπο του Ναυπλίου -πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδος- και στην άλλη όψη του τον πορθητή του Παλαμηδιού Στάικο Σταϊκόπουλο και αποτελεί μία ένδειξη υποστήριξης των πρωτοβουλιών στο χώρο του πολιτισμού, του πνεύματος και της γενικότερης ανάπτυξης της περιοχής του Ναυπλίου.
Το μετάλλιο απένειμε η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κα Μαρία Ράλλη.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;