Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Αποχωρεί ο Σωτήρης Τσιόδρας…

Μετά τη νέα επίθεση που δέχτηκε…

Η επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση προκάλεσε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις. Η πλειονότητα των πολιτών χάρηκε με την επιστροφή του καθηγητή ο οποίος μίλησε απλά και ανθρώπινα στον κόσμο για να του δώσει να καταλάβει την κρισιμότητα των στιγμών, χωρίς όμως να του κουνάει το δάχτυλο.

Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι όμως που επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον κ. Τσιόδρα κατηγορώντας τον ότι δεν μιλάει ως επιστήμονας, αλλά ως πολιτικός.

ΔΕΙΤΕ:  «Travel and Leisure»: Ναύπλιο και Επίδαυρος στα 15 πιο όμορφα μέρη στην Ελλάδα

Η επίθεση αυτή έκανε τον καθηγητή Τσιόδρα να αναθεωρήσει την απόφαση που είχε πάρει για επιστροφή μπροστά απ’ τις κάμερες για να βοηθήσει όσο μπορεί σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Πλέον αποχωρεί οριστικά από την ενημέρωση του κοινού και παραμένει στο πόστο του πίσω από τις κάμερες. Θεωρεί ότι η έκθεση του στη δημοσιότητα δεν κάνει πια καλό ούτε στον ίδιο, αλλά ούτε και στην κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ:  Ένας απέραντος τιρκουάζ παράδεισος μια ανάσα από την Αργολίδα (Vid)

Το τελευταίο που θέλει να βλέπει είναι τον κόσμο χωρισμένο σε στρατόπεδα που το μεν τον στηρίζει και το δε τον υβρίζει. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα την Τρίτη ήταν και η τελευταία μπροστά απ’ τις κάμερες.

ΔΕΙΤΕ:  Ξέρετε γιατί το κάστρο του Άργους ονομάζεται Λάρισα;

Ο καθηγητής που έγινε το σύμβολο της μάχης κατά του κορωνοϊού αποχωρεί πικραμένος κάνοντας πλέον αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα. Να οργανώνει το σχέδιο της χώρας στη μάχη με τον αόρατο εχθρό…

ΠΗΓΗ

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!