ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Από ένστολο για πρώτη φορά η παράδοση προς κατάθεση στεφάνου στον Πρόεδρο των Αποστράτων Αργολίδας

Την 25η Μαρτίου 2023 η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας υλοποίησε σχετική Διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ως την απόδοση Στεφάνου στις εκδηλώσεις εορτασμού της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ από Ένστολο προβάλλοντας έτσι το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω της ορθής εκπροσώπησής της και για την άψογη συνεργασία της με τους Αποστράτους.
Στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας αποδόθηκε από την Ένστολη Αρχ/κα του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπλίου με άψογο τρόπο χαιρετώντας τον, όπου υπήρξαν τα ανάλογα χειροκροτήματα και τα ευμενή σχόλια για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) ευχαριστεί ΔΗΜΟΣΙΑ το ΑΡΧΗΓΕΙΟ για αυτή την Τιμή και την Αρχικα για τον άψογο τρόπο απόδοσης.
Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη κ. ΝΙΚΑ Παναγιώτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ Ιωάννη οι οποίοι εκτιμώντας τους Αποστράτους των Σωμάτων Ασφαλείας εν δυνάμει του σχετικού Φ.Ε.Κ. και λαμβάνοντας υπόψιν αναφερόμενης Διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τιμώντας τους Αποστράτους όρισαν τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας εκπρόσωπο όλων των Αποστράτων.
Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σ.Α. Ν. Αργολίδας τηρώντας τις οδηγίες της Διαταγής του Αρχηγείου με την παρούσα ανάρτηση ενημερώνει τα μέλη του στα e-mail και γενικότερα την κοινωνία της Αργολίδας.-

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;